DESPRE NOI

Apelează-ne

+40213 305 758

Experiență și Tradiție

Înființată în 1999, AMTEH INTERNATIONAL a impus standardul de profesionalism în peisajul ingineriei mecanice din România.

Noi considerăm că parteneriatul solid pe termen lung între echipa noastră, clienți, furnizori și subcontractori constituie temelia valorilor noastre.

Portofoliul AMTEH INTERNATIONAL cuprinde servicii complete în domeniul instalațiilor termice, climatizării, ventilației și instalațiilor sanitare, oferind soluții pe întregul parcurs, de la faza de producție și execuție, până la managementul proiectului, punerea în funcțiune și serviciile de mentenanță.

Excelăm în realizarea proiectelor complexe de instalații, inclusiv în medii critice precum unități de producție, hale industriale și facilități sterile din domenii precum sănătate, farmaceutic și IT.

Fabrica din Alexandria

În urma unor investiții finanțate din fonduri europene și capital propriu, unitatea de producție din Alexandria a achiziționat utilaje și echipamente de ultimă generație pentru realizarea tubulaturii de ventilație și climatizare de cea mai înaltă calitate. O certificare a acestei calități excelente pe care o au produsele noastre o reprezintă comenzile pe care le primim din țările din Uniunea Europeană, unde exigențele sunt foarte ridicate.

Certificările noastre

Inovație, Cercetare, Curiozitate și Experiment

Ne ghidăm prin căutarea permanentă a optimizării!

Din acest motiv, investim constant atât în echipă, cat și în echipamentele de ultimă generație din fabrica noastră de lânga Alexandria.

Curiozitatea si Know-How-ul echipei noastre de specialiști împreună cu investiția permanentă în tehnologie reprezintă baza inovației în cadrul companiei noastre.

24+

Ani de experiență
Energie verde

Realizăm cu succes proiecte ce folosesc energie din surse regenerabile

Ce ne recomandă?

Experiența vastă în domeniul instalațiilor de climatizare, familiaritatea cu echipamentele și promptitudinea echipelor noastre.

Mentenanța echipamentelor este esențială pentru prelungirea vieții echipamentelor, motiv pentru care, de cele mai multe ori, clienții noștri aleg aceste servicii după ce a fost finalizată execuția.

Producție - Execuție - Mentenanță

O certificare a profesionalismului cu care onorăm serviciile de mentenanță este dată de contractele pe termen lung pe care le avem cu clienții noștri, cu care colaborăm încă de la înființarea companiei, în anul 1999

Cariere

Trimite-ne CV-ul tău! Vrem să te cunoaștem!

Te așteptăm să lucrezi cu noi, dacă:

Îți place să lucrezi în echipă

Vrei un echilibru între profesie și viața personală

Îți dorești o compensație financiară echitabilă

Ai simțul răspunderii pentru munca ta

Ai autonomie în desfășurarea task-urilor

Dorești să faci performanță

Hai să ne cunoaștem!
De 24 de ani dăm viață clădirilor