AMTEH INTERNATIONAL

AMTEH INTERNATIONAL are capital integral privat si este de 16 ani pe piata din România. Marca inregistrata din 2003.

AMTEH INTERNATIONAL este ANTREPRENOR INGINERIE MECANICA(instalatii HVAC-R si sanitare). Compania AMTEH este un integrator al instalatiilor destinate imobilelor rezidentiale si industriale, asigurând implementarea proiectului de instalatii HVAC-R si sanitare.

AMTEH INTERNATIONAL realizeaza in unitatea de productie din Alexandria elemente standardizate, dar si componente atipice pentru obiectivele care solicita un regim special de functionare (spitale, obiective pharma, nave comerciale si hale de productie industriale).

Dorim sa oferim cele mai bune solutii tehnice pentru realizarea si punerea in practica a proiectelor care vizeaza instalatiile de inginerie mecanica. De aceea compania noastra incearca sa dezvolte in fiecare an tehnologii noi si sa gaseasca solutii pentru integrarea instalatiilor pe care le executam in ergonomia fiecarei locuinte, clinica/ spital, cladiri de birouri sau hala de productie.

CE REPREZINTA AMTEH INTERNATIONAL

  • Servicii de calitate – realizare de proiecte speciale, cu materiale si solutii tehnice unice in Romania
  • Relatia stransa cu clienţii – ii respectam si ii tratam cu profesionalism si seriozitate, fiecare proiect este important si este o carte de vizita a unei companii cu profilul nostru.
  • Dezvoltarea companiei – cautam sa adaptam oferta noastra la cerintele pietii, sa ne eficientizam personalul si tehnologizam fabrica de la Alexandri. In felul acesta reusim sa crestem cifra de afaceri de la an la an si sa construim un brand pe piata de inginerie mecanica din Romania si din lume.
  • Seriozitate – avem o echipa perfomanta si de incredere, asta ne ajuta sa putem garanta cea mai buna calitate clientilor si beneficiarilor nostri.
  • Rezultatele sunt cele care intaresc filozofia companiei si sunt cele care vorbesc cel mai bine despre calitatea serviciilor si produselor noastre.