ECHIPA

AMTEH International este o echipa de specialisti, cei mai multi cu o experienta considerabila in business-ul romanesc de inginerie mecanica, dar si in alte piete din Europa.

Echipa noastra a acumulat peste 16 de ani de experienta in domeniu, ceea ce ne confera un avantaj competitiv deosebit.

Caracteristica principala a modului intern de lucru este faptul ca se lucreaza in echipa, orice client este tratat cu maxima seriozitate, ceea ce asigura continuitate operationala si calitatea serviciului oferit de companie.

Livram solutii care respecta cerintele de performanta, timp si raport calitate/pret ale clientilor nostri. Asiguram prin intermediul echipei noastre continuitatea operationala si investitiile necesare pentru a fi competitivi.

Ne concentram eforturile spre satisfactia clientilor.
Gasim solutii eficiente.
Gandim inainte sa actionam.
Rezolvam simplu si direct.
Ne preocupa inovatia.
Suntem o echipa formata din OAMENI.

Adrian Luca - Director General

“AMTEH se defineste prin dinamism, promptitudine si respect pentru clienti. Aceste caracteristici subliniaza preocuparea companiei noastre pentru calitate iar beneficiarii nostri sunt cei mai in masura sa se pronunte asupra nivelului de calitate marca AMTEH International.”

VENTILATIE-CLIMATIZARE

Sandu Costin-Director Tehnic

  • Tel: 0723 641 685
  • Proiecte: Artifex Focsani, Balkan Pharmaceuticals ( Republica Moldova ), Abator Belsuintest, Electrotel

“Inca din fazele incipiente echipa AMTEH se implica in dezvoltarea proiectului dumneavoastra avand experienta de peste 10 ani atat in conducerea si coordonarea intregii activitati de realizare a unei investitii cat si in activitati concentrate de consultanta, proiectare, asistenta tehnica de specialitate si suport tehnic.”

PRODUCTIE-MONTAJ

Gabriela Nicolescu - Coordonator productie Alexandria

  • Tel: 0731 496 219

“Unitatea de productie este dotata cu utilaje noi, performante ce asigura realizarea unei game largi de produse specifice: tubulatura rectangulara, tubulatura circulara, atenuatoare rectangulare de zgomot, cutii plenum, clapete de reglaj, tabla cutata profil Z, accesorii de ventilatie, containere frigorifice si altele.”

TERMICE SI SANITARE

ECONOMIC

Preda Georgeta - Coordonator Dep. Devizare Contractare

  • Tel: 0723 641 685

“Punem mereu clientii pe primul loc. La AMTEH International aceasta nu este o declaratie, este o realitate.”

Simona Rusnac - Economist

  • Tel: 0726 392 549

“Despre performantele AMTEH International vorbesc beneficiarii nostri, cei care ne recunosc ca experti in domeniu.”

Montaj, Reparatii, Service (M.R.S.)

Otilia Mihaly - Coordonator Departament Service

  • Tel: 0724 572 598

“Pentru compania noastra atingerea unui nivel inalt de calitate al produselor si serviciilor este unul dintre obiectivele principale. Certificarile obtinute de AMTEH Intenational de-a lungul timpului confirma acest lucru.”